HEELERIN KANSSA PATIKKAPOLUILLA

koirat iloa  tulvillaan  - Lancashire heelereitä vuodesta 2006 - koirat iloa tulvillaan

Heelerin kanssa patikkapoluilla


Koiran kanssa patikoinnista ja luonnossa liikkumisesta on muodostunut vuosien varrella laumallemme rakas harrastus, tällä sivustolla tarinoin patikkareissuistamme. Pidän kirjoittamisesta ja haluni on jakaa retkikokemuksia ja innoittaa näin muitakin menemään metsään. Tarinoita kirjoittaessa pääsen myös kuin varkain uudelleen retkelle lumoavaan luontoon.

Patikkatarinat eivät ole aikajärjestyksessä vaan osa tarinoista on uusia ja osa tarinoista on vanhoja ja osa tarinoista on jo vuosien takaa. Yhteistä tarinoille on se, että jokaisessa niissä retkeilee Lancashire Heeleri. Tarinoiden patikkaretket ovat ns. päiväpatikkareissuja. Meidän tapamme on patikoida suunniteltu päiväpatikkareitti ja patikan jälkeen palata majapaikkaan ja käydä saunassa ja kääriytyä tämän jälkeen majapaikan tai kodin lämpimään syliin lepäämään.

Lancashire Heeler on oiva patikkakaveri, koiralta löytyy energiaa ja halua liikkua pitkiäkin matkoja monenlaisissa ympäristöissä. Luonnossa liikkuminen on koiran mielestä ilmiselvästi mukavaa ja kun koiralla on mukavaa, on minullakin mukavaa. Patikkareissun jälkeen me saunomme ja lepäämme ja keräämme energiaa uusille retkille. 

Saunomisesta sen verran, että Lancashire Heelerit ovat tunnetusti kovia saunojia. Lepäämisestä ja mukavuudenhalusta sen verran, että Lancashire Heelerit pitävät kaikesta pehmeästä ja lämpimästä ja kaivautuvat mielellään pehmeän sängyn / sohvan uumeniin lepäämään.

Toivotan, mukavia hetkiä retkitarinoiden parissa Teija Salomaa Ikaalisissa 6.10.2022.

Kuvassa olemme päiväpatikassa Kaunispäällä Saariselällä vuonna 2021 ja matkassa mukana ovat Lancashire heelerit Kauhia Kartano Hetta (Nelli) ja Kauhia Kartano Inari ja saksanpaimenkoira Luna.   Kuva. kennel Kauhia Kartano kotialbumin aarteita
Kuvassa olemme päiväpatikassa Kaunispäällä Saariselällä vuonna 2021 ja matkassa mukana ovat Lancashire heelerit Kauhia Kartano Hetta (Nelli) ja Kauhia Kartano Inari ja saksanpaimenkoira Luna. Kuva. kennel Kauhia Kartano kotialbumin aarteita


Ensimmäinen patikkatarina on työn alla............

Kuvassa onnelliset Saanatunturin valloittajat Kilpisjärvellä vuonna 2013, matkassa mukana Kauhia Kartano Lumi ja Kauhia Kartano Inari ja Tuulensuun Torpan Leiskuva Lempi. Kuva. kennel Kauhia Kartano kotialbumin aarteita.
Kuvassa onnelliset Saanatunturin valloittajat Kilpisjärvellä vuonna 2013, matkassa mukana Kauhia Kartano Lumi ja Kauhia Kartano Inari ja Tuulensuun Torpan Leiskuva Lempi. Kuva. kennel Kauhia Kartano kotialbumin aarteita.