Meille on syntymässä pentue syyskuussa 2015

Pennut

Seurava pentueemme syntyy syyskuussa 2015 yhdistelmästä uros FIN MVA Bovenop Jogi Heeler ja emä FIN MVA Kauhia Kartano Lumi

 

Pentueen PENTUETIEDOT 

 Uroksen sukutaulu KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä
Uros: FI MVA BOVENOP JOGI HEELER

Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia, geenitestattu PLL-clear, polvet 0/0, hampaat; normaali purenta, ei hammaspuutoksia. Jogi on palkittu näyttelyissä FI MVA tittelillä, koira on luonnetestattu pistein 114. Jogin sisarukset on luonnetestattu pistein 180, 211 ja 140. Jogi on perusterve, hyvähermoinen, arjessa toimiva, iloinen viisi vuotias heeler herra. 

 Emän sukutaulu KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä

Emä: FI MVA KAUHIA KARTANO LUMI
Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia, geenitestattu PLL-carrier,  DLA– monimuotoisuustesti →  koira on heterotsygootti, CEA/CH geenitestin tulos NORMAL ( koiralla ei kyseistä geeniä ), hampaat; normaali purenta (leikkaava), ei hammaspuutoksia, polvet 0/0, Lumi on palkittu näyttelyissä FI MVA tittelillä, koira on luonnetestattu pistein 126. Lumi on helposti ohjattavissa, perusterve, iloinen & energinen, arjessa hienosti toimiva seitsemän vuotias heeler rouva.  Minulla kotona asuva heeleri joka on minun unelma heeleri, Lumi on M- ja A pentueidemme emä.
 
 
 
Pentueen sukutaulu KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä

Pentueen sukutaulu 

Tiedot 5:n sukupolven mukaan:
Sukutaulussa 62 sukulaista tiedossa 62:sta (100%). Sukutaulussa 58 eri yksilöä 62:sta (sukukatokerroin 0,94)
Sukusiitosprosentti 0,83%. Pentue täyttää rodun PEVISA:n kriteerit, lancashire heeler yhdistyksen sitoumuskasvattaja sopimuksen kriteerit  ja kennelliiton kasvattajasitoumuksen kriteerit. Pentueen emä on tunnetun linssiluksaatiota aiheuttavan geenin suhteen kantaja ja isä terve joten pentueeseen ei voi syntyä geneettisesti sairaita pentuja tämän geenin osalta. 
 
KAUHIAN KARTANON PENSKAT LÄHTEVÄT meiltä koteihin jotka haluavat juuri lancashire heelerin, kodin asukkaat ovat perehtyneet rotuun ja tiedostavat mihin ovat ryhtymässä. Vaadin että pennunostaja on ajatellut koiran ottamista vakavasti sekä pohtinut ajatuksella koiran  tuomia vaateita. Lancashire heeler on koostaan huolimatta  vilkas ja toimelias koira, korkea energinen.  Koira joka tarvitsee omistajakseen johdonmukaisen napakan, mutta lempeän johtajan.
 
Jos olet kiinnostunut pennuistamme, ota yhteyttä sähköpostitse kauhiakartano@ippnet.fi tai soita 040 5192303 keskustelen mielelläni aiheesta lisää. Olen toisinaan vaikeasti tavoitettavissa leipätyöni vuoksi, joten laita viestiä jos et tavoita minua puhelimitse, niin soittelen takaisin päin kun vapaudun ;-)
 

 

Löydät meidät myös instagram @kauhiakartano www.instagram.com/kauhiakartano/?hl=fi

 SUOMEN LANCASHIRE HEELER RY SITOUMUSKASVATTAJA 

 SUOMEN KOIRANKASVATTAJA RY