M-pennut 2011

M- PENTUEEMME  SYNTYI 07.06.2011

Kauhian Kartanon M-pentue syntyi hellepäivän ratoksi. Sisarusparveen syntyi kaksi poika lasta ja kaksi tyttölasta, penskat ristittiin Myrsky, Mauri, Meri ja Meeri. Pentueen Vanhemmat ovat: uros Dreamdust Meriadoc ”Voitto”  ja emä FI MVA Kauhia Kartano Lumi ”Lumi”.  Penskat Myrsky, Mauri, Meeri, Meri  ja Lumi-äitee voivat koko pentulaatikko ajan loistavasti. Kauhialla Kartanolla Lempi-mummo ja Tampereella sekä Dusty-pappa, että tuore Voitto-isä iloitsevat jälkikasvustaan ja monen monen muun huulille on hymy hiipinyt näistä penskoista kuullessaan. Ihania lapsia!

KoiraNet jalostustietojärjestelmässä

Pentuetiedot

pentueen isä Dreamdust Meriadoc ”Voitto” 

Pentueen isä Voitto → Silmät terveet, ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia , LL-geenitesti   CLEAR, polvet 0/0, normaali purenta, näyttelyarvostelu ERI. Luonteeltaan Voitto on sosiaalinen  rauhallinen kaveri, jolta tarvittaessa löytyy myös virtaa, hurmaava uros!

pentueen emä FI MVA Kauhia Kartano Lumi ”Lumi”

Emän → Silmät terveet, ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia , CEA/CH geenitesti NORMAL, LL-geenitesti  CARRIER. Polvet 0/0, normaali purenta,  Suomen muotovalio.

Meri ”Luna” lähti Tampereelle, Myrsky ”Roy” Turkuun. Mauri ”Mikki” Kuopioon ja Meeri Likka Honkajoelle onnea matkaan penskat. Kasvakaahan komeiksi ja viisaiksi pikku koiriksi, valloittakaa maailma, viekää mukananne iloa ja onnellista elämän asennetta! Minä täällä Kauhialla Kartanolla seuraan rakkaudella matkaanne maailmalla :-)

 

 

Löydät meidät myös instagram @kauhiakartano www.instagram.com/kauhiakartano/?hl=fi

 SUOMEN LANCASHIRE HEELER RY SITOUMUSKASVATTAJA 

 SUOMEN KOIRANKASVATTAJA RY