E-pennut 2014

E-PENTUEEMME SYNTYI 18.8.2014  2u+1n PENSKAT RISTITTIIN ELTON, ELIEL JA ESTELLE

Nämä penskat ovat meidän viides lancashire heeler pentueemme ja ensimmäinen toisenpolven pentue. Pentueen emänä on Kauhia Kartano Lumen tytär Meeri M-pentueesta. Pentue syntyi ja asui Julia Vanhapaaston hyvässä huomassa Vuolteen kartanolla Kokemäellä. Kauhia Kartano Meeri osoittautui hienoksi äidiksi jolla on äidinvaistot kohdallaan. Kakaroista pienin Estelle tyttö jäi Julian ja Meeri äitinsä hoiviin asustelemaan. Tällä pikkuisella prinsessalla tuntuukin olevan jo kovasti omaa tahtoa ja mielipiteitä joten olen tyytyväinen että tyttö jäi taitaviin käsiin. Pojat pontevat muuttivat maailmalle, Elton Tampereelle Remu lancashire heelerin kaveriksi ja Eliel alias Omar Oliveri Bockströmin luokse Honkajoelle. Lisätietoja penskoista löytyy kasvatit sivulta

Pentuetiedot KoiraNet jalostustietojärjestelmässä 

Pentueen sukutaulu

Tiedot 5:n sukupolven mukaan:  Sukutaulussa 62 sukulaista tiedossa 62:sta (100%), sukutaulussa 59 eri yksilöä 62:sta (sukukatokerroin 0,95) Sukusiitosprosentti 0,79%. Pentue täyttää rodun PEVISA:n kriteerit, lancashire heeler yhdistyksen sitoumuskasvattaja sopimuksen kriteerit  ja kennelliiton kasvattajasitoumuksen kriteerit.  Pennut ovat PLL-Clear, vanhempien tulosten perusteella.

Kuvassa; pentueen vanhemmat ensi treffeillä keväällä 2014, Kauhia Kartano Meeri & Animalcompaniets Ronny Cowboy
 

Vanhemmat KoiraNet jalostustietojärjestelmässä

Uros: POHJ MVA FI MVA SE MVA DK MVA EE MVA NO MVA LT MVA EE JMVA JMV-12  Animalcompaniet`s Ronny Cowboy ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia, PLL-clear, polvet 0/0, purenta ok, Ronny on niittänyt paljon mainetta ja kunnia näyttelyissä niin kotimaassa kuin ulkomailla, koira on luonteeltaan hyvähermoinen, rauhallinen ja sosiaalinen Heeler herra, kotonaan paikassa kuin paikassa, om. Sanna-Maija Hahto.

Emä: BALTJV-12  Kauhia Kartano Meeri ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia, PLL-clear, DLA-testattu: heterosygootti = monimuotoisuus säilynyt koiran perimässä, polvet 0/0, kyynärnivelet 0/0, lonkkanivelet B/B, purenta ok, Meeri on unelma heeleri, sosiaalinen, toimintakykyinen ja perusterve hyvin arjessa toimiva koira, om. Julia Vanhapaasto.

 

 

 

Löydät meidät myös instagram @kauhiakartano www.instagram.com/kauhiakartano/?hl=fi

 SUOMEN LANCASHIRE HEELER RY SITOUMUSKASVATTAJA 

 SUOMEN KOIRANKASVATTAJA RY